Biografie

In de zomer van 2014 kreeg Joran de vraag om Sinterklaas te spelen voor een groep jongeren op een zomerkamp. Ondanks dat het een grap was nam Joran de rol heel ernstig. Dat was het moment dat zijn liefde voor de Heilige man ontstond.

Enkele maanden later vormde Joran een duo met zijn broer als Hoofdpiet.
Sindsdien verzorgen ze verschillende soorten bezoeken zowel in de privé als bedrijfssector. Ook zijn ze actief in verschillende steden bij intochten en shows.
Als voorbereiding op deze bezoeken zijn zowel Jahon als zijn medewerkers actief opzoekwerk beginnen doen op forums, boeken en workshops. Daarnaast hebben ze allen een pedagogisch diploma.

Vanuit zijn fulltime werk als theaterspeler (www.goocheltheater.eu) kreeg Joran in 2017 de vraag om een Sinterklaasshow te schrijven. Dit was de start om Decemberfeesten uit te breiden met extra Pieten en het personage van (fictieve) radiojournalist. Alle extra acteurs zijn geselecteerd via een nauwkeurige auditie.

Met deze groep hebben we een Sinterklaasaanbod uitgewerkt.

Daarnaast is er bij Joran de liefde rond de Kerstman ontstaan. Net zoals bij de Sint is Jahon op zoek gegaan naar een prachtig kostuum en is heeft hij een handgeknoopt baardstel op tule laten maken. Op deze manier kan hij de Kerstman weergeven waar mensen echt in geloven.