Biografie

Breadcrumb Navigation

In de zomer van 2014 kreeg Joran de vraag om Sinterklaas te zijn voor een groep jongeren op een zomerkamp. Ondanks dat het een grap was nam Joran de rol heel ernstig. Dat was het moment dat zijn liefde voor de Heilige man ontstond. Enkele maanden later vormde Joran een duo met zijn broer als Hoofdpiet. Sindsdien verzorgen ze verschillende soorten bezoeken zowel in de privé- als bedrijfssector.

Vanuit zijn fulltime werk als theaterspeler (www.goocheltheater.eu) kreeg Joran in 2017 de vraag om een Sinterklaasshow te schrijven. Dit was de start om Decemberfeesten uit te breiden met extra Pieten en medewerkers. Alle acteurs zijn geselecteerd via een nauwkeurige auditie, zijn actief in de theaterwereld en hebben een pedagogische achtergrond.

Daarnaast is er de liefde rond de Kerstman en zijn Elfjes. Net zoals bij de Sint en de Pieten zijn we op zoek gegaan naar de mooiste kostuums, passende haarwerken en handgemaakte accessoires. De invulling van de karakters zorgt voor een zeer bijzondere beleving van elk feest.